Rembrandts de Staalmeesters in Vianen

Geplaatst door:

Tot 7 januari 2018 is in het Stedelijk Museum Vianen de tentoonstelling Rembrandt in Zwart-Wit te zien. Ter promotie van deze tentoonstelling leek het mij een goed idee om enkele beroemde Rembrandts na te maken. Schilderen gaat mij niet zo goed af, maar fotografisch moet dat wel lukken. De Staalmeesters, de Nachtwacht, de oude lezende vrouw en ja zelfs de Anatomische les komen aan de beurt. De foto’s zijn te zien in diverse etalages op de Voorstraat van Vianen.

Lees meer →
0

Serie voor de Arbo Unie

Geplaatst door:

Voor de Arbo Unie werk ik mee aan een serie over medewerkers en hun passie. Bedrijfsartsen worden op het werk of op de locatie waar zij hun passie beleven gefotografeerd. Een hele leuke om te doen was van Juan, als leider van een “carnavalsorkest” in een piep klein cafeetje in Den Bosch.

Lees meer →
0

TONEELROUTE VIANEN

Geplaatst door:

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER BEELDEN

De Viaanse toneelroute is inmiddels een begrip in Vianen en omstreken. Dit jaar stond in het teken van het Brederodejaar. Als aftrap werd de rouwstoet van Heer Walraven van Brederode opgevoerd. Duizenden mensen waren zichtbaar geroerd door het spektakel.

Lees meer →
0

Wonen in Helsdingen

Geplaatst door:

Klik op de foto voor het beeldverslag.

Voor het project Wonen in Helsdingen heb ik een mooi stukje Vianen verbeeld. Projectontwikkelaar Blauwhoed wilde graag mooie Viaanse promotie plaatjes, eens te meer blijkt hoe fotogeniek deze parel aan de lek is.

Lees meer →
0

+ POWER Randstad

Geplaatst door:

Voor het landelijk POWER + programma van uitzendbureau Randstad profielfoto’s gemaakt. De  Power + actie heeft tot doel, de helaas bestaande vooroordelen weg te nemen, de vele pluspunten van 50+ te benadrukken en hen te ondersteunen in de zoektocht naar werk. Bekijk het + power programma hier.

Lees meer →
0

PROVADA VASTGOEDBEURS 2016

Geplaatst door:

                          KLIK OP DE FOTO VOOR MEER BEELDEN

Op de grootste Europese vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI, 3 dagen beelden gemaakt van de stands, de deelnemers, sprekers en vele bezoekers.

Dit jaar een ongekende topdrukte, ik heb alles uit de kast gehaald om weer een mooi overzicht te maken van de Provada. Nu al weer zin in de 2017 editie !

Website Provada

Lees meer →
0